U bent op zoek naar een voordelige oplossing om de kans op inbraak te verminderen?

Natuurlijk helpen veiligheidssloten en een goed alarmsysteem tegen inbraak. Naast deze dure oplossingen zijn er andere voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om de kans op inbraak te voorkomen. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan de voordelen van inbraak werende raamfolie?

Dieven & inbrekers kijken maar wat graag naar binnen voordat zij besluiten uw woning binnen te gaan. Wanneer u vergeet de gordijnen of jaloezieën te sluiten, voordat u weggaat hebben inbrekers vrij zicht.

Blinderingsfolie op uw ramen voorkomt dat dieven naar binnen kunnen kijken. Deze folie is verkrijgbaar in vele soorten, tinten en maten. Inbraak werendefolie werkt daarom uitstekend preventief tegen inbraak.

Het aanbrengen van de folie is kinderlijk eenvoudig en vereist geen technische kennis.

De voordelen van inbraak werende raamfolie

  • Vermindert de kans op inbraak
  • Werkt preventief
  • Vermindert inkijk enorm (*afhankelijk van het type folie)
  • Permanente oplossing
  • Voordelige inbraak werende oplossing

Wij leveren onze raamfolie al vanaf € 23,95 op rol.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›