Onze raamfolie kunt u gemakkelijk op de buitenzijde van ramen aanbrengen. De folie is uitermate geschikt om uw woning of bedrijfspand te voorzien. De folie kunt u zeer eenvoudig zelf aanbrengen. De raamfolie is voorzien van een zelfklevende laag, hiermee kleeft de folie krachtig aan de buitenkant van het raam. Eenmaal aangebracht zal de folie niet meer loslaten. Wanneer u deze wilt verwijderen trekt u deze echter weer zeer eenvoudig van uw ramen af.

Raamfolie aan de buitenzijde kent een aantal voordelen.

Wanneer de folie aan de buitenzijde van uw ramen wordt aangebracht heeft dit een aantal voordelen.

De raamfolie voor buiten is standaard uit voorraad leverbaar in de volgende maten;
75cm x 300cm
75cm x 600cm
75cm x 900cm

Er zijn ook rollen extra grote rollen buitenfolie verkrijgbaar. Deze is leverbaar in de volgende maten;
152cm x 500cm
152cm x 1000cm

Er zijn vele soorten glas waarop folie kan worden aangebracht. Hieronder geven wij u advies over de meest voorkomende glastypes.

Onze folie is geschikt voor de volgende glas soorten:

– Enkel glas
– Draad glas
– Gelaagd glas
– Gehard glas
– Dubbel glas
– Thermopane glas
– HR ++ glas

Enkel glas
Bij enkel glas kan de folie aan de binnenzijde worden aangebracht. Echter het beste resultaat wordt verkregen bij montage aan de buitenzijde omdat er een grotere afkoeling van de folie ontstaat door de buitentemperatuur en o.a. de wind.

Oud dubbelglas
Bij oud dubbelglas kan de folie eenvoudig aan de binnenkant van het raam worden aangebracht. Wanneer de folie aan de buitenkant wordt aangebracht kan de folie beter afkoelingen door de vaak lagere buitentemperatuur en door koeling van de wind.

HR Glas
Wanneer uw woning of bedrijfspand is voorzien van HR glas, adviseren wij om de raamfolie aan de buitenzijde van de ramen aan te brengen.

Het risico op thermische breuken wordt door de folie aan de buitenzijde aan te brengen, zoveel mogelijk beperkt.
Gelamineerd glas
Wanneer uw woning of bedrijfspand is voorzien van Gelamineerd glas, adviseren wij om de raamfolie aan de buitenzijde van de ramen aan te brengen. Het risico op thermische breuken wordt door de folie aan de buitenzijde aan te brengen, zoveel mogelijk beperkt.

Folie aan de buitenzijde aanbrengen.
De levensduur van folie is wanneer deze buiten wordt aangebracht minder lang dan wanneer folie aan de binnenzijde wordt aangebracht. Folie die buiten is aangebracht is onderhevig aan invloeden door wind, water, sneeuw en extreme droogte.

Deze zonwerende folie voorkomt hinder van de zon. De warmt werende folie kan tot 85% zonnewarmte verminderen en is geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Zonwerende folie is van binnen uit gezien vrijwel doorzichtig, u kunt gewoon naar buiten blijven kijken, terwijl u daarentegen geen last heeft van de scherpe zon.

Waarom Zonwerendefolie.com?

 • Wij produceren en ontwikkelen de folie zelf.
 • Wij testen onze producten door en door
 • Wij zijn minimaal 50% goedkoper dan andere webshops en aanbieders!
 • Uit eigen magazijn leverbaar
 • Altijd gratis verzending!
 • Wij leveren door heel Europa!
 • Deskundig advies en uitleg
 • Al onze producten zijn voor binnen en buiten.
 • Makkelijk aan te brengen, geen gedoe!
 • Zeer scherpe prijzen!
 • Wilt u advies hebben? Wij staan u graag te woord!

Gratis verzending!

Wij verzenden al onze producten gratis naar u toe! Het maakt niet uit voor hoeveel rollen u besteld, wij verzenden het altijd gratis naar u toe! Wij leveren onze zonwerende folie door heel Europa volledig gratis! Wij hebben alle zonwerende folie op voorraad liggen waardoor wij gelijk de zelfde dag uw bestelling & het pakket verzenden. Dit zorgt ervoor dat u de folie snel in huis heeft.  Wij hebben onze producten zo gemaakt dat alle zonwerende folie makkelijk aan te brengen is op alle soorten ramen.

Heeft vragen neem dan gerust contact met ons op nummer 085-0166675 of stuur ons een e-mail via info@zonwerendefolie.com.