Op zoek naar donkere raamfolie

Bent u op zoek naar zonwerende donkere doe-het-zelf raamfolie voor alle type ramen? Of het nu gaat om de ramen van uw privéwoning of kantoor, wij van Zonwerendefolie.com heb altijd voordelige en zeer hoge kwaliteit donkere folie voor uw ramen online te koop.

Onze donkerkleurige zonwerende raamfolie creëert een prachtige donkere laag aan de binnen of buitenzijde van het glas. De donkere raamfolie is verkrijgbaar in twee typen, zwart en zwart extreem.

Het aanbrengen van onze donkere raamfolie is erg eenvoudig, u hoeft niet over technische kennis te beschikken. Ook zijn er geen dure gereedschappen noodzakelijk om de folie op uw ramen aan te brengen. Omdat een demonstratievideo met uitleg over het aanbrengen van raamfolie meer zegt dan duizend woorden, bekijkt u de volgende video.

Zoals u kunt zien is er geen speciaal gereedschap of een groot technisch vermogen nodig om de folie op de ramen aan te brengen.

Donkere zonwerende raamfolie “standaard”.

Met onze ”standaard” donkere raamfolie creëert u een mooie donkere laag op het glas. Inkijk wordt hierdoor zeer beperkt en vrijwel geheel onmogelijk. De doorkijk van binnenuit uw woning, bedrijf auto, caravan of boot blijft echter behouden. De folie biedt een UV-bescherming van maar liefst 99 procent. De folie beschermt uw interieur hiermee tegen verkleuring en de schadelijke invloed van zonlicht. Deze folie is zonder uitgebreide technische kennis, zeer eenvoudig op ieder type raam te monteren. Daarnaast geeft u het raam een mooie zwarte uitstraling.

De voordelen van de donkere raamfolie op een rijtje.

✓ De donkere raamfolie is altijd uit voorraad leverbaar
✓ Leverbaar tegen een vaste lage prijs
✓ Geschikt voor alle type glas
✓ 100% kras vast
✓ Eenvoudig op maat te maken
✓ Eenvoudig zelf aan te brengen op ieder type raam
✓ Laat geen lijmresten achter
✓ Nergens voordeliger verkrijgbaar
✓ Laagste prijsgarantie op alle donkere raamfolies
✓ 2 jaar garantie op alle donkere raamfolie
✓ Gratis verzending naar Nederland & België
✓ Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis

De voordelen van onze zwart “extreem” raamfolie.

De ”extreme” donkere variant heeft dezelfde eigenschappen als de “standaard” zwarte folie. Het verschil zit hem in het tegenhouden van warmte. De extreme variant houdt meer warmte buiten, waardoor het binnen koeler blijft.

Met onze “extreme” raamfolie creëert u dezelfde donkere laag op het glas. Inkijk wordt hierdoor net als bij de standaard donkere raamfolie beperkt en u maakt hiermee het raam vrijwel geheel ondoorzichtig. De doorkijk van binnenuit uw woning, bedrijf,  auto, caravan of boot blijft echter ook bij deze folie gewoon behouden. De folie biedt een UV-bescherming van maar liefst 99 procent. De folie beschermt uw interieur tegen verkleuring en de schadelijke invloed van zonlicht. Deze folie is zonder uitgebreide technische kennis, zeer eenvoudig op ieder type raam te monteren en ook weer te verwijden. Daarnaast geeft u het raam een mooie donkere uitstraling.

✓ 100% donkere look van buiten naar binnen
✓ 100% krasvast
✓ Eenvoudig op maat te maken
✓ Eenvoudig aan te brengen op ieder type raam
✓ Nergens voordeliger donkere folie verkrijgbaar
✓ Laagste prijsgarantie op alle donkere extra sterke raamfolies
✓ 2 jaar garantie op alle gekleurde zonwerende folie
✓ Gratis verzending naar Nederland & België
✓ Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis.

Onze raamfolie service

De service van Zonwerendefolie.com gaat ver. Zo bieden wij u altijd gratis levering. Of uw bedrijf nu in België of Nederland staat, onze raamfolie wordt gratis naar u toegestuurd. U ontvang een e-mail met daarin een track and trace code. Met deze track and trace code kunt u uw order volgen.

Naast de gratis verzendservice in onze raamfolie webshop, wordt uw bestelling ook nog eens binnen 24 uur geleverd. Mocht u een prangende vraag, of zelfs meerdere vragen hebben over onze raamfolie voor uw bedrijfshal, neem dan contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar via de e-mail, de chatfunctie of bel ons gewoon even op.