Bent u op zoek naar zonwerende raamfolie?

Onze zonwerende folie is voorzien van verschillende eigenschappen. Zo hebben wij folie met een spiegeleffect, hierdoor is er geen mogelijkheid om vanaf buiten naar binnen te kijken. De doorkijk vanuit uw woning, bedrijfspand, auto, caravan of boot blijft echter behouden.

Naast spiegelfolie hebben wij zwarte raamfolie en gekleurde raamfolie. Deze folie heeft een UV-bescherming van maar liefst 99 procent. De zonwerende folie beschermt uw interieur tegen verkleuring en schadelijke invloeden van de zon.

Naast deze eigenschappen zijn er andere grote voordelen van onze raamfolie. De folie is warmte absorberend, in de zomer blijft het binnen koel en in de winter houdt de folie de warmte in huis. De folie is zonder uitgebreide technische kennis, zeer eenvoudig op ieder type raam te bevestigen. (bekijk hier onze eenvoudige instructie video)

De voordelen van zonwerendefolie.com

✓ Uit voorraad leverbaar
✓ 100% UV bescherming
✓ Absorbeert warmte
✓ Eenvoudig op maat te maken
✓ Eenvoudig aan te brengen op ieder type raam
✓ Leverbaar in vrijwel iedere maat
✓ Nergens voordeligere folies
✓ Laagste prijsgarantie op alle folies
✓ 2 jaar garantie op alle zonwerende folie
✓ Gratis verzending in Nederland & België
✓ Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis.

Zonwerende folie van top kwaliteit!

Als u op zoek bent naar zonwerende folie om UV straling, verkleuring van accessoires en warmte tegen te gaan, dan bent u bij ons op het juiste adres. U kunt na het aanschaffen makkelijk zelf aan de slag met de raamfolies, deze folies plakt u eenvoudig op uw ramen. Let tijdens het plakken van uw folie erop dat uw raam verwijderd is van rond vliegend stof, dierenharen en stofpluisjes. Dit kan er namelijk voor zorgen dat u niet het gewenste resultaat krijgt. Onze folies zijn in verschillende lengte en breedte maten te koop en dit is allemaal te vinden in onze tabbladen.

Wanneer u op zoek bent naar raamfolie waarbij u wel naar buiten kunt kijken maar niet van buiten naar binnen dan hebben wij speciaal voor u spiegelende raamfolie te koop. Deze raamfolie kunt u hier bekijken.

Daarnaast krijgen wij ook vaak de vraag of u de ruiten van uw auto wel mag blinderen! In Nederland mag de achterste zijruit en de achterruit van uw auto met zonwerend folie worden geblindeerd. Het voorraam en de twee voorste zijruiten mogen worden geblindeerd maar dat mag alleen als het een lichtdoorlaatbaarheid van minimaal 55% bedraagt.

Verzending & levering

Wanneer u een bestelling plaats op zonwerendefolie.com wordt uw order altijd gratis verstuurd, inclusief een track & trace code. Wij leveren altijd alles uit eigen voorraad en pakken uw bestelling in een speciale transportdoos voor u in.

Heeft u vragen over onze raamfolies, neem dan gerust contact met ons op via nummer 085-0166675, via onze handige chatfunctie of stuur ons gewoon een e-mail via info@zonwerendefolie.com.

Resultaat 1–32 van de 59 resultaten wordt getoond