Gekleurde zonwerende folie

Alle 20 resultaten

Gekleurde zonwerende folie nodig?

Onze gekleurde zonwerende folie is voorzien van een prachtige kleur en een spiegelend effect en is hierdoor vanaf de buitenkant bekeken vrijwel geheel ondoorzichtig. De doorkijk vanuit uw woning, bedrijf, auto, caravan of boot blijft echter behouden. De folie heeft een UV-bescherming van maar liefst 99 procent.
De folie beschermt uw interieur tegen verkleuring en schadelijke invloed van de zon.
Deze folie is zonder uitgebreide technische kennis, zeer eenvoudig op ieder type raam te bevestigen.

De voordelen van zonwerendefolie.com

✓ Uit voorraad leverbaar
✓ 100% krasvast
✓ Eenvoudig op maat te maken
✓ Eenvoudig aan te brengen op ieder type raam
✓ Nergens voordeligere kleuren folie
✓ Laagste prijsgarantie op alle gekleurde raamfolies
✓ 2 jaar garantie op alle gekleurde zonwerende folie
✓ Gratis verzending
✓ Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis

Deze raamfolie is leverbaar in Zwart, Goud, Blauw en Zilver.

Gekleurde raamfolie

Op zoek naar gezellige gekleurde raamfolie voor in verschillende ramen in en om uw huis? Naast de gewone soorten zonwerende folie in verschillende kleuren, kunt u ook met het bijgeleverde stanleymes figuren snijden. Door middel van het zelf personaliseren van de raamfolies kunt u uw huis een eigen stijl geven. Daarnaast hebben wij ook melkglas voor op verschillende ruiten en bijvoorbeeld op de glazen van de douche. Door middel van ons brede assortiment heeft u veel keuze uit verschillende kleuren en maten om te gaan toepassen. En door middel van het snijden van figuren erin kunt u het personaliseren.

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld allemaal verschillende figuren uit de gekleurde folie knippen en deze op allerlei huis-, tuin- en keukenartikelen plakken.

Daarnaast kunt u ook allemaal leuke figuren, die seizoen gerelateerd zijn maken, bijvoorbeeld verschillende kerstbomen uitsnijden en op de ramen plakken of paashazen. Werkelijk alles kunt u ermee maken, als u maar genoeg fantasie heeft.

Maar welke zonwerende folie u ook kiest, het is sowieso een leuke aanvulling voor het personaliseren van uw huis. Door middel van de goede prijs kwaliteit verhouding kunt u voor een geweldige prijs de ramen van uw huis geweldig mooi maken.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice!