Uw meubelen wanden, en vloeren zijn onderhevig aan verkleuring. Dit is een bekend fenomeen bij houten onder andere ; banken, plafonds, wanden, vloeren & meubels.

Verkleuring vergeling, vervaging en verdonkering is vaak geen aangenaam gezicht en dit gaat ten koste van het leefklimaat.

Om verkleuring te beperken hebben wij van zonwerendefolie.com de oplossing in huis. Onze zonwerende raamfolie is met extreem sterk UV filter ideaal om verkleuring te stoppen. Onze raamfolie reduceert effectief en duurzaam de door Ultra Violet licht veroorzaakte vergeling en verdonkering van uw interieur volledig tegen te gaan.

Onze speciale UV raamfolie, is op zeer eenvoudige wijze door u zelf aan te brengen op alle raamsoorten. Of u nu ouderwets enkelglas heeft, onze folie kan eenvoudig worden bevestigd. Ook het verwijderen van de folie is kinderlijk eenvoudig, u heeft zelfs geen last van vervelende lijmresten.

Heeft u vragen over onze UV raamfolie of een andere vraag naar aanleiding van dit artikel? Neem vrijblijvend nu contact op met het team van zonwerendefolie.com

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *