Geen inkijk meer dankzij inkijkwerende decoratiefolie

Voordat onze kanten onze inkijkwerende decoratiefolie ontdekten, klaagden zij over één ding, hun privacy. Of het nu gaat om de privacy van een benedenwoning in het centrum van een drukke winkelstraat, waar de mensen dagelijks tot vervelens aan toe naar binnen kijken, of dat u op een galerijwoning woont, waar dagelijks vele mensen langslopen.

Ook wanneer u in uw bedrijf of kantoorpand regelmatig overlast heeft van inkijkende passanten, dan hebben wij van Zonwerendefolie.com de oplossing in huis om uw privacy op een duurzame en voordelige manier te verhogen.

U kunt natuurlijk uw gordijnen dicht doen. Maar dan wordt het vaak direct donker in uw woning. Om uw privacy te waarborgen hebben wij speciaal inkijkwerende decoratiefolie voor u in onze webshop te koop.

Waarom decoratiefolie?

Vrijwel ieder type raamfolie heeft inkijkwerende voordelen. Inkijkwerende decoratiefolie wordt veelal verkocht onder de naam privacy folie of blindering raamfolie. Afhankelijk van uw wensen hebben wij diverse type decoratieve folies beschikbaar, waarbij wij u uiteraard graag van het nodige advies voorzien.

Het meest verkochte type decoratiefolie met privacy verhogende eigenschappen is onze voordelige melkglas folie. Een andere naam voor melkglas folie is etched glass-folie. Etched glass-folie heft veel weg van glas dat gezandstraald is.

Voor een gegarandeerde privacy van uw woning of kantoor is onze melkglas decoratiefolie de oplossing. Het grote voordeel is dat u deze folie eenvoudig zelf probleemloos kunt aanbrengen.

Aanbrengen van de folie

Onze raamfolie brengt u eenvoudig zelf aan op uw ramen waarmee u de inkijk direct geheel vermindert of zelfs totaal onmogelijk maakt. De folie werkt als een filterende visuele laag, waarmee de privacy direct gewaarborgd is.

Om u direct een goed beeld te geven, hoe u privacy folie het beste kunt aanbrengen hebben wij een handige video voor u gemaakt. Hierin leggen wij stap voor stap uit wat u nodig heeft om de folie aan te brengen.

Zoals u kunt zien is het aanbrengen van de folie op uw ramen zeer eenvoudig.

De voordelen van inkijkwerende decoratiefolie voor op uw ramen op een rijtje:

  • Voorkomt inkijk t/m 100%
  • Verhoogt het privacy gevoel enorm
  • 100% Krasvaste laag op de folie
  • Vermindert de kans op inbraak enorm
  • Zorgt voor een luxe uitstraling van uw ramen
  • Het interieur blijft langer zijn kleur behouden
  • De binnentemperatuur wordt minder warm
  • U bespaart direct op uw energiekosten

Zoals u kunt lezen, biedt inkijkwerende decoratiefolie enorm veel voordelen. Wij als specialist in raamfolie laten u meeprofiteren van onze eigen productie en invoer. Doordat wij internationaal aan zowel de particuliere als zakelijke markt folies leveren, profiteert iedereen bij Zonwerendefolie.com van de laagste folie prijs. Onze decoratieve raamfolie is verkrijgbaar vanaf € 22,95 per rol, u betaalt bij ons ook nog eens geen verzendkosten.

Verzending & Levering

Afrekenen kunt u bij Zonwerendefolie.com met iDeal, Mistercash, Paypal of per bankoverschrijving. Uw bestelling wordt altijd dezelfde dag gratis verzonden naar Nederland en België. Met de track & trace code kunt u uw bestelling eenvoudig online volgen.

Contact met Zonwerendefolie.com

Vraag vrijblijvend meer informatie aan via de chatfunctie in onze webshop of stuur ons een mailtje. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor een afspraak. Wij adviseren u graag over mogelijkheden van inkijkwerende decoratiefolie.