Zonwerendefolie.com is ontstaan door een probleem in de woning van de eigenaar.

De slaapkamer ligt op het zuiden waarbij de felle zon op het slaapkamerraam schijnt. De zon zorgt ervoor dat het in de zonnige periodes van het jaar erg snel warm werd in de slaapkamer. Hierdoor werd Sander erg vroeg wakker en kon hij in de avond erg moeilijk in slaap vallen. Vanuit dit probleem is Sander online op zoek gegaan naar een oplossing.

In eerste instantie ging hij op zoek naar rolgordijnen. Bij onderzoek bleek dat deze de warmte niet goed kan tegenhouden.
Een andere oplossing is het plaatsen van screens aan de buitenkant van het huis, deze oplossing blijkt erg duur te zijn.

Rolluiken was de derde optie maar ook deze blijken niet eenvoudig online te koop.

Omdat vrijwel alle oplossing enorm prijzig zijn, bleek raamfolie een goede oplossing te zijn! Het aanbrengen van de raamfolie door een professionele folieplakker kost echter wederom enkele honderden euro’s.

Het aanbod zonwerende folie op het internet was zeer beperkt. Na een aantal verschillende folies te hebben besteld bleek de kwaliteit vaak niet goed te zijn. De bestelde folie was vaak niet eenvoudig aan te brengen en zelf het geteste glas vertoonde al snel thermische breuken. De warmte werd helaas maar voor een klein deel tegengehouden.

Dit moest anders kunnen en de ondernemersgeest begon te werken. Zo is de zoektocht gestart naar een betaalbare raamfolie voor de particuliere en zakelijke markt die door iedere klant zelfstandig moet kunnen worden geplakt.

Zonwerendefolie.com is aanbieder van verschillende folies van diverse leveranciers uit binnen en buitenland en is uitvoerig en inmiddels jarenlang getest. Het begin van de webshop Zonwerendefolie.com was een feit.

Een aantal jaren later is het team van zonwerendefolie.com niet alleen een webshop maar produceren zij alle aangeboden raamfolie zelfstandig.
Zonwerendefolie.com is uw leverancier voor al uw raamfolie wensen.

Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Zonwerendefolie.com

Netwerk 59
1446 WS Purmerend

U bent van harte welkom en kunt ons bereiken op nummer:

085-0166675

info@zonwerendefolie.com