Plakfolie van Zonwerendefolie.com


Bij ons kunt u plakfolie uitkiezen, informatie over vergaren en bestellen, dit is niet alleen gunstig in prijs maar ook van goede kwaliteit. De verschillende folies hebben een verduisterend effect en zijn in verschillende kleuren te bestellen.

Waarom is plakfolie zo goed/voordelig?

De plakfolie van Zonwerendefolie.com is van zeer hoge kwaliteit en heeft een gunstige prijs voor kopers. De folie van ons hoeft alleen aangebracht te worden op de muur naar keuze (binnenkant), waarna het als u er voorzichtig mee doet wel tot 15 jaar goed kan blijven. Daarnaast helpt de plakfolie goed tegen de zon te weren, hierdoor krijgt u in de zomer maanden een betere nachtrust en kunt u de volgende dag er weer hard tegen aan.

Plekken voor de plakfolie   zonwerende_folie

Enkele plekken waar u de folie kunt toepassen:

Bij u op het werk; U kent het wel bureau bij het raam en op een begeven moment staat de zon vol op uw beeldscherm. Dat is natuurlijk niet fijn, hierdoor kunt u niet meer goed het beeldscherm zien of krijgt u de zon in uw ogen. Met hulp van de rollen folie heeft u hier geen last meer van en kunt u gewoon weer verder met werk.

In de klaslokalen van school; Ook hier hebben vaak leerlingen last van de zon, meestal kijken de kinderen recht in het licht wat niet fijn is. Met een klein beetje hulp van het folie, krijgen de kinderen minder tot geen last van de zon en gaan zij weer hard aan de slag.

Dit zijn maar een paar van de tientallen plekken waar u rollen folie kunt toepassen, plakfolie is niet alleen handig maar gaat daarnaast ook nog een vele jaren mee.

Verzending en leveringgratis

Alle rollen worden verstuurd met een persoonlijk tracking nummer. Wij zorgen persoonlijk voor het inpakken van de plakfolie, waarna deze meteen naar u toe word gestuurd.

Indien er vragen zijn neem dan gerust contact op met het volgende nummer 085-0166675, of stuur ons een e-mail op info@zonwerendefolie.com