Raamfolie is een folie die op bij voorkeur de binnenzijde van ramen van woningen en bedrijven wordt geplakt. Ook is het mogelijk om de raamfolie aan de buitenzijde van ramen te plakken.

Raamfolie kopen
Zonwerendefolie.com is een toonaangevende webshop & leverancier van raamfolie. We zijn er trots op een complete reeks van raamfolie oplossingen aan te bieden. Ons groeiend aanbod van innovatieve raamfolie producten is iets waar wij trots op zijn. Onze raamfolies kunnen worden gebruikt op vrijwel alle soorten glas.

Er is al raamfolie v.a. € 23,95 per rol van 61cmx300cm

Eigenschappen raamfolie
Raamfolie heeft vele positieve eigenschappen.
Afhankelijk van het type raamfolie kunnen ramen volledig worden geblindeerd. Gezandstraalde raamfolie heeft over het algemeen een matte uitstraling, deze zorgt voor een minimale inkijk van uw woning of bedrijfspand. Naast gezandstraalde raamfolie heeft melkglas dezelfde eigenschappen. Wanneer je op zoek bent naar privacy glas dan biedt raamfolie extra privacy bescherming. Raamfolie zorgt naast extra privacy ook voor bescherming tegen warmte van de zon, schadelijke UV straling en voor betere zichtbaarheid van ramen. Dit zorgt dus voor meer veiligheid.

Raamfolie verbetert de veiligheid
Raamfolie houdt het glas van raam in het geval van breuk bijeenRaamfolie verhoogt de zichtbaarheid van het glasRaamfolie verhoogt de privacyRaamfolie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen
Raamfolie blokkeert UV straling ( tot 85% ) Raamfolie gaat jaren mee zonder te krimpen Raamfolie barst niet Raamfolie zal niet verkleuren

Meer privacy met anti inkijk raamfolie
Wij van zonwerendefolie.com zijn specialist op het gebied van privacy folie voor op het raam. Wij leveren raamfolie waarbij u het mogelijk is om van binnen naar buiten te blijven kijken maar niet andersom. Dus van buiten naar binnen kijken is niet meer mogelijk na het plaatsen van deze privacy folie voor ramen.
Privacy folie met spiegel effect zorgt ervoor dat uw privacy gewaarborgd is.
Bij spiegel raamfolie kijkt men van buitenaf tegen gespiegelde ramen. Door de folie heenkijken is hierdoor niet mogelijk.

De anti inkijk raamfolie zorgt er te alle tijden dat de privacy gegarandeerd is.

Bent u niet zo privacy gevoelig?
Dan heeft u aan spiegelende folie voor uw ramen voldoende
Wanneer er geen zon schijnt en er binnen lichten branden kan er wel van buiten naar binnen worden gekeken. Directe inkijk is dan niet mogelijk echter zie je wel enigszins wat er zich binnenshuis afspeelt.

Bent u dus op zoek naar 100% privacy raamfolie ga dan voor de extreme raamfolie.

Deze extreme privacy raamfolie is al verkrijgbaar v.a. € 24,95 (Afmeting: 75 x 600 cm). Bestellen kunt u door hier te klikken.

Folie aanbrengen op het raam
Onze folie voor op het raam is zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer informative over het zelf aanbrengen van folie op ramen bekijkt u onze instructievideo.

Formaten raamfolie
Onze folie is beschikbaar in diverse afmetingen & kwaliteiten en wordt geleverd op een handige rol. Zonwerendefolie.com is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie & de levering van alle type folie voor op ramen aan  zowel particulieren als zakelijke klanten.

61x300cm
61x600cm
61x900cm

75x300cm
75x600cm
75x900cm

91x300cm
91x600cm
91x900cm

*U kunt de rollen eenvoudig op maat snijden.

Kleuren raamfolie
Wij leveren raamfolie in diverse kleuren. Zoals zilver, blauw, goud en zwart.

U kunt onze gekleurde folie bestellen via de gekleurde folie pagina.

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Neemt u dan contact op met het team van zonwerendefolie.com of bestel direct uw raamfolie voordelig en snel online in onze webshop.