Op zoek naar een leuke raamdecoratie? Met onze raamfolies kunt u de ramen van uw kantoor, huis, auto of boot geweldig versieren.

Waarom raamfolie?

Vergeet u elke keer de plant voor uw raam water te geven? Of lukt het maar niet om de juiste gordijnen te vinden? Daar hebben wij een oplossing voor, plak dan eenvoudig onze raamfolies op uw raam. Door middel van verschillende figuren of teksten uit het folie te snijden met het bijgeleverde mesje, kunt u uw ramen prachtig decoreren en versieren. Al onze folies zijn ook nog is in verschillende kleuren te koop.

zonwerendefolieDoordat u zelf uw eigen figuren of teksten erin kan snijden, kunt u uw eigen persoonlijke smaak overal aan toe voegen. Hierdoor kunt u ook per seizoen zoals kerst of sinterklaas het folie toepassen op uw ramen.

Daarnaast zijn er natuurlijk leuke idee├źn bijvoorbeeld; op een kinderschool alle kinderen een deel van het folie te laten tekenen en dan voorzichtig uitsnijden. Dit zorgt voor een persoonlijke en vrolijke look die door de kinderen zelf is gemaakt.

Door middel van ons doe het zelf folie, kunt u uw eigen verbeelding de vrije loop geven om raamstickers te maken. Wij raden u wel aan om eerst met een potlood een schets te maken voordat u in het folie begint te snijden en het niks vindt. Doordat u het zelf helemaal kunt ontwerpen wordt het raamfolie een stuk persoonlijker en vrolijker.

Als u bij ons besteld dan krijgt u het pakket binnen 1 of 2 werkdagen.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *