Wanneer je samen met je collega’s op kantoor zit en het word erg warm in de ruimte, dan komt dat vaak doordat de zon via de ramen warmte naar binnen brengt. Dit is erg vervelend aangezien je niet goed kunt werken. De oplossing hiervoor is zonwerende folie, wat een goedkope oplossing is om het kantoor minder warm te maken. Zo kunt u het met de zonwerende folie tot wel 9 graden kouder maken in de ruimte! Zo wordt het weer werkbaar in het kantoor. De zonwerende folie is een goedkope oplossing om de warmte uit het kantoor te houden.

Verschillende kleuren zonwerende raamfolie

De zonwerende folie is in verschillende kleuren leverbaar waardoor het voor ieder kantoor geschikt is. Zo verkopen wij ook blauwe en gouden raamfolie tegen zeer scherpe prijzen. Doordat de raamfolie in alle kleuren leverbaar is, past het bij alle interieurs.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›