Warmte van de zon speelt in ons dagelijks leven een belangrijke rol. Zonder zon is er zelfs helemaal geen leven mogelijk. Toch heeft de zon niet altijd een even positieve invloed op het leefklimaat in uw woning. Wanneer u een bestaande woning bezit of plannen heeft een nieuwe woning te kopen, dan is het buitenhouden van de zon vaak een enorme uitdaging.

De temperatuur in uw woning kan behoorlijk oplopen wanneer u geen goede maatregelen neemt. U kunt natuurlijk een raam openzetten of een dure airconditioning aanschaffen. Deze verbruikt vervolgens zoveel stroom dat dit u al enkele honderden euro’s per jaar kan kosten.

Soorten zonwering

Zonneschermen zijn vaak erg duur en raken vaak snel defect door vochtschade, daarnaast maakt de wind de naden vaak na enkele jaren stuk, met als gevolg dat deze tegen hoge kosten moeten worden gerepareerd.

Houten jaloezieën zijn erg prijzig en dienen vaak te worden schoongemaakt. Gordijnen blinderen slecht gedeeltelijk en zijn vaak puur voor de sier opgehangen. Om de enorme temperatuurstijging van uw woning tegen te gaan hebben wij voor uw de oplossing in huis. Zonwerendefolie.com is de leverancier van temperatuur verlagende raamfolie. Met deze raamfolie houdt u voordelig de warmte buiten de deur.

Positieve eigenschappen warmte verlagende raamfolie:

  • Houdt de warmte buiten (tot wel 30%)
  • Verhoogd het leefklimaat in uw woning
  • Uw huid en keel is minder droog door de warmte
  • Uw meubelen drogen niet uit
  • U planten gaan langer mee

Wij krijgen vaak vragen over het aanbrengen van warmte werende raamfolie. Veel van onze klanten weten niet dat het kinderlijk eenvoudig is om deze aan te brengen op de ramen van uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen u natuurlijk tekst en uitleg geven via onze website. Maar om het voor u als klant eenvoudig te maken hebben wij een handige demonstratie video gemaakt.Hierin leggen wij stap voor stap uit hoe u zonwerende glasfolie kunt aanbrengen.

Kosten

De kosten voor om de zon effectief en voordelig buiten te houden zijn met onze glasfolie zeer laag.

Glasfolie met zonwerende eigenschappen zijn leverbaar op handige rollen en verkrijgbaar vanaf € 22,95 per rol. Zonwerende glasfolie is geschikt voor vrijwel alle soorten ramen.

Heeft u twijfels of zonwerende raamfolie voor u geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over onze verschillende oplossingen en zullen u 7 dagen per week snel te woord staan via de e-mail of chat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *