De zon speelt in het leven een belangrijke rol. Zonder zon geen leven. Toch heeft de zon niet altijd een positieve invloed op bijvoorbeeld uw woning. Wanneer u een bestaande woning bezit of plannen heeft een nieuwe woning te kopen, dan is het buiten houden van de zon vaak een enorme uitdaging.

De zon heeft een negatieve invloed op de kleur van uw meubelen, maar ook uw vloerbedekking is onderhevig aan verkleuring bij langdurige blootstelling aan UV licht. Naast verkleuring door de zon, geeft de zon in combinatie met uw ramen warmte af. Dit kan in de warme zomermaanden lijden tot onaangename temperaturen in uw woning.

Verschillende opties

Zonneschermen zijn vaak erg duur en raken vaak snel defect door vochtschade, daarnaast maakt de wind de naden vaak na enkele jaren stuk, met als gevolg dat deze tegen hoge kosten moeten worden gerepareerd.

Houten jaloezieën zijn erg prijzig en dienen vaak te worden schoongemaakt. Gordijnen blinderen slecht gedeeltelijk en zijn vaak puur voor de sier opgehangen. Om verkleuring en opwarming van uw woning tegen te gaan hebben wij voor uw de oplossing in huis!

Zonwerendefolie.com is de leverancier van zonwerende raamfolie. Met deze raamfolie houdt u voordelig de zon buiten de deur.

Positieve eigenschappen zonwerende raamfolie:

  • Houdt UV straling buiten (vele tinten verkrijgbaar)
  • Houdt de warmte buiten (tot wel 30%)
  • Bescherming tegen verkleuring van uw meubelen
  • Bescherming tegen verkleuring van uw vloeren
  • Bescherming tegen verkleuring van uw vloerbedekking
  • Bescherming tegen verkleuring van uw elektronische apparatuur
  • Bescherming tegen verkleuring van uw keuken
  • Bescherming tegen verkleuring van uw bed & beddengoed
  • Verhoogde privacy binnen uw woning.

Aanbrengen van de raamfolie

Wij krijgen vaak vragen over het aanbrengen van zonwerende glasfolie. Veel van onze klanten weten niet dat het kinderlijk eenvoudig is om deze aan te brengen op de ramen van uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen u natuurlijk tekst en uitleg geven via onze website. Maar om het voor u als klant eenvoudig te maken hebben wij een handige demonstratie video gemaakt. Hierin leggen wij stap voor stap uit hoe u zonwerende glasfolie kunt aanbrengen.

De kosten voor om de zon effectief en voordelig buiten te houden zijn met onze glasfolie zeer laag.

Glasfolie met zonwerende eigenschappen zijn leverbaar op handige rollen en verkrijgbaar vanaf € 22,95 per rol.

Zonwerende glasfolie is geschikt voor vrijwel alle soorten ramen.

Heeft u twijfels of zonwerende raamfolie voor u geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over onze verschillende oplossingen en zullen u 7 dagen per week snel te woord staan via de e-mail of chat.

 

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›