Verduisteringsfolie is een folie die op bij voorkeur de binnenzijde van ramen van woningen en bedrijven wordt geplakt. Ook is het mogelijk om de verduisterings folie aan de buitenzijde van ramen te plakken.

Verduisteringsfolie kopen

Zonwerendefolie.com is een toonaangevende webshop & leverancier van verduisterings folie. We zijn er trots op een complete reeks van verduisteringsfolie oplossingen aan te bieden. Ons groeiend aanbod van innovatieve verduisteringsfolie producten is iets waar wij trots op zijn. Onze verduisteringsfolies kunnen worden gebruikt op vrijwel alle soorten glas.

Er is al verduisteringsfolies v.a. € 23,95 per rol van 61cmx300cm

Eigenschappen verduisteringsfolie

Verduisteringsfolie heeft vele positieve eigenschappen.

Afhankelijk van het type verduisteringsfolie kunnen ramen volledig worden geblindeerd.

Gezandstraalde verduisteringsfolie heeft over het algemeen een matte uitstraling, deze zorgt voor een minimale inkijk van uw woning of bedrijfspand. Naast gezandstraalde verduisteringsfolie heeft melkglas

dezelfde eigenschappen. Wanneer je op zoek bent naar privacy glas dan biedt verduisteringsfolie extra privacy bescherming.

Verduisteringsfolie zorgt naast extra privacy ook voor bescherming tegen warmte van de zon, schadelijke UV straling en voor betere zichtbaarheid van ramen. Dit zorgt dus voor meer veiligheid.

Verduisteringsfolie verbetert de veiligheid

Verduisteringsfolie houdt het glas van raam in het geval van breuk bijeenVerduisteringsfolie verhoogt de zichtbaarheid van het glasVerduisteringsfolie verhoogt de privacyVerduisteringsfolie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen
Verduisteringsfolie blokkeert UV straling ( tot 85% ) Verduisteringsfolie gaat jaren mee zonder te krimpen Verduisteringsfolie barst niet Verduisteringsfolie zal niet verkleuren

Meer privacy met anti inkijk verduisteringsfolie


Wij van zonwerendefolie.com zijn specialist op het gebied van privacy verduisteringsfolie. Wij leveren verduisteringsfolie waarbij u het mogelijk is om van binnen naar buiten te blijven kijken maar niet andersom. Dus van buiten naar binnenkijken is niet meer mogelijk na het plaatsen van deze privacy verduisteringsfolie.
Privacy verduisteringsfolie met spiegel effect zorgt ervoor dat uw privacy gewaarborgd is.
Bij spiegel verduisteringsfolie kijkt men van buitenaf tegen gespiegelde ramen. Door deze verduisteringsfolie heenkijken is hierdoor niet mogelijk.

De anti inkijk folie zorgt er te alle tijden dat de privacy gegarandeerd is

http://zonwerendefolie.com/folie/anti-inkijk-folie/

Bent u niet zo privacy gevoelig?

Dan heeft u aan spiegelende verduisteringsfolie voldoende
Wanneer er geen zon schijnt en er binnen lichten branden kan er wel van buiten naar binnen worden gekeken. Directe inkijk is dan niet mogelijk echter zie je wel enigszins wat er zich binnenshuis afspeelt.

Bent u dus op zoek naar 100% privacy verduisteringsfolie ga dan voor de extreme verduisteringsfolie.

Deze extreme privacy verduisteringsfolie is al verkrijgbaar v.a. € 24,95 (Afmeting: 75 x 300 cm)

Verduisteringsfolie aanbrengen

De folie is zeer eenvoudig aan te passen.

Voor meer informative over het zelf aanbrengen van de folie bekijkt u dan onze instructievideo.

Formaten verduisteringsfolie
Onze verduisterings folie is beschikbaar in diverse afmetingen & kwaliteiten. Zonwerendefolie.com is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie & de levering van zonwerende folie voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Kleuren verduisteringsfolie

Wij leveren verduisterings folie in diverse kleuren. Zoals zilver, blauw, goud en zwart.

Bent u geïnteresseerd in onze voordelig raam producten? Neemt u dan contact op met het team van zonwerendefolie.com of bestel direct uw verduisteringsfolie voordelig en snel online in onze webshop.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *