Het word mooi weer en dat betekent dat de zon ook gaat schijnen en de tempraturen omhoog gaan. Echter kan dit ook een nadeel zijn voor in je woning. Wanneer je veel zon naar binnen krijgt, wordt de temperatuur ook hoger, waardoor het niet meer te houden is binnen. Gelukkig bestaat daar zonwerende folie voor, welke er voor zorgt dat de warmte in huis met minimaal 8 á 9 graden afneemt! Waarbij zelfs 95% UV stralingen word verminderd! Dit scheelt heel veel graden wanneer het zomer is, waardoor opeens de woonkamer van niet leefbaar naar prima leefbaar gaat.

Verschillende soorten zonwerende raamfolie

Er zijn verschillende soorten zonwerende raamfolie in verschillende kleuren. Zo hebben wij de zwarte raamfolie maar ook raamfolie met de kleur zilver. Wanneer u echt iets anders wilt hebben wij ook de gouden of zelfs de blauwe zonwerende raamfolie. Zo kunt u kiezen welke kleur het beste bij uw huis past. Alle zonwerende raamfolie is goed getest en zorgt ervoor dat de warmte in huis flink afneemt.

Het voordeel is ook dat de zonwerende folie heel veel UV stralingen tegenhoud waardoor het beter is voor het lichaam. Zeker voor mensen welke niet blootgesteld mogen worden aan UV straling is dit de ideale oplossing.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›