Zelfklevende raamfolie

Bent u op zoek naar de meest geschikte oplossing om de zon buiten te houden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is erg vervelend wanneer de zon naar binnen schijnt in bijvoorbeeld uw woning, kantoor of winkelruimte. De zoektocht naar een geschikte, voordelige en duurzame oplossing om de zon buiten te houden, heeft u hopelijk naar onze webshop gebracht. Wij wensen u alvast veel plezier met uw zoektocht naar de juiste oplossing.

Waarom raamfolie?

Een zonnenscherm kost vaak enkele duizenden euro’s. Ook shutters of houten jaloezieën zijn een behoorlijke kostenpost, in de toch al niet voordelige zonnige maanden. Wanneer bijvoorbeeld uw zonnenschermen aan vervanging toe zijn of uw huidige zonwering niet goed meer functioneert, dan bent u bij ons aan het juiste adres om de zon buiten te houden. Wat u nodig heeft om de zon op een effectieve wijze buiten te houden is zelfklevende raamfolie. Zonwerendefolie.com is de webshop voor al uw zelfklevende raamfolie.

Aanbrengen van raamfolie

Wij krijgen regelmatig vragen over het aanbrengen van zelfklevende raamfolies op ramen. Veel van onze klanten weten niet dat het zeer eenvoudig is om deze aan te brengen op de ramen van uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen u natuurlijk tekst en uitleg geven via onze website. Maar om het voor u als klant eenvoudig te maken, hebben wij een handige demonstratie video gemaakt. Hierin leggen wij stap voor stap uit hoe u zonwerende zelfklevende raamfolie kunt aanbrengen.

Kosten

De kosten voor om de zon permanent buiten te houden zijn met onze zelfklevende raamfolie zeer laag. Zelfklevende raamfolies met zonwerende eigenschappen zijn leverbaar op handige rollen en verkrijgbaar vanaf € 22,95 per rol. Zonwerende zelfklevende raamfolies zijn geschikt voor vrijwel alle soorten ramen.

Extra informatie

Heeft u twijfels of zonwerende zelfklevende raamfolie voor uw ramen geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over onze verschillende oplossingen en zullen u 7 dagen per week zo snel mogelijk te woord staan via de e-mail; info@zonwerendefolie.com of chat.